Catu Lake Residence & Spa

Området: Lagoa Catu

Status: 1 byggetrinn overlevert

Antall kvm: 82/114/190

Antall leiligheter: 160

Overlevering: Desember 2011

Byggherre: Brasil Invest

Entreprenør: Cameron

Fremdrift

  • Regulering av tomt: Overleverte prosjekter

  • Godkjent prosjekt: Overleverte prosjekter

  • Inkorporasjon: Overleverte prosjekter

  • Salgs materiell: Overleverte prosjekter

  • Lansering: Overleverte prosjekter

  • Overlevering: Overleverte prosjekter

hor_sep

Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Catu Lake Residence & Spa

Første del av Catu Lake Residence & Spa overlevert

 Catu lake residence & spa er et sameie som ligger ved ferskvannslagunen Lagoa do Catu i nabokommunen Aquiraz.  Catu lake ligger ca 40 minutters biltur utenfor storrbyen Fortaleza og ca 30 minutter ifra den internasjonale flyplassen i Fortaleza , Pinto Martins. Aquiraz er en by som har shoppingmuligheter samt restauranter og barer.

 

Catu Lake Residence & Spa ligger 10 minutters kjøretur ifra den kjente vannparken Beach Park , Sør Amerikas største vannpark. I samme området finner du også fiskelandsbyen Prainha. Her finner du også en rekke strandrestauranter.

 

Catu Lake Residence & Spa er et anlegg som vil fremtidig bestå av totalt 740 leiligheter hvor  første byggetrinn med 160 leilighetene er  ferdige. Tomten til Catu Lake Residence & Spa er på 300 mål og inneholder foruten leiligheter en rekke tilbud til eiere og leietakere.

 

Når anlegget står ferdig så vil det kunne tilby eget Spa , nautisk klubb med bar og restaurant samt fortøyningsmuligheter for båter. Anlegget vil ha ikke mindre en to  restauranter , to  treningsstudioer , stort svømmebasseng , barnebasseng  , tennisbaner , golfbane , fotballbane , volleyballbane , bare for å nevne noe. I tillegg så har vi valgt å lage noen mindre små grillplasser som er fordelt utover anlegget for de som ønsker seg en rolig stund med familien.

 

På lagunen er det en rekke tilbud for deg som liker vannsport  som kiting , vannski , vannscooter , seiling for å nevne noen. I de store sanddynene som stuper ned i lagunen kan du stå på sandboard eller ake ned for til slutt å lande idet herlige vannet i lagunen.

 

Ballsport kan også bedrives i form av Golf , Fotball , Tennis eller Sandvolleyball , alt dette og mye til befinner seg inne på Catu Lake Residence & Spa.