Jobb med Brasil Invest

Brasil Invest er et selskap i sterk vekst og søker dermed nye markeder, samarbeidspartnere og medarbeidere. Samtidig jobber vi aktivt for å være moderne og innovative, og er derfor åpne for ideer og ny teknologi. Dersom du eller ditt selskap mener du har noe å bidra med ønsker vi å høre fra deg!

Brasil Invest er et selskap som vokser raskt og vi har derfor et konstant behov for å løse de utfordringer som dette innebærer. For å kunne ekspandere på en sunn og sikker måte er det hovedsakelig tre områder vi ser etter:

 

  • Dyktige medarbeidere er noe vi alltid har behov for i alle de landene vi opererer i. Vi er åpne for kompetente og ambisiøse mennesker. 

  • Trofaste samarbeidspartnere har vært en av hovedfaktorene for at selskapet vårt har utviklet seg som det har gjort, og vi er alltid på jakt etter å knytte til oss seriøse og pålitelige partnere. 

  • Teknologi er i mange sammenhenger avgjørende for å kunne skape god kommunikasjon, forutsigbare prosesser og økt effektivitet. Ny teknologi kommer sjelden først til Brasil, men vi ønsker likevel å ligge i teten og din løsning eller ide kan være nettopp det vi trenger.

 

Om du mener at du har en ide, en teknisk løsning, et selskap eller en kompetanse som vi trenger så nøl ikke med å kontakte oss. Det finnes to typer muligheter: De som eksisterer og de som skapes! Derfor kan det godt hende vi trenger nettopp deg, din ide, ditt selskap eller din teknologi.