Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Viva o Sonho - 80 interessenter på seks dager‏


Publisert 19.11.2012

Salgsstanden på byggeplassen i Horizonte har i dagene fra 5 til 10 november blitt invadert av besøkende og nærmere 80 familier har skrevet seg på interessentliste! Dette er et meget høyt antall besøk.

Det er et ekstremt høyt antall besøk  med tanke på at våre salgslokaler ligger på byggeplassen og må oppsøkes i motsetning til en stand på et kjøpesenter der tusener av mennesker går forbi.

 

Vi har derfor besluttet at vi kommer til å "sjokkstarte" tredje byggetrinn slik at vi kan dekke det boligbehovet som vår salgsavdeling har identifisert. Men dette i seg selv er ikke nok, for når man inkluderer fabrikkbesøk og oppsøkende salg på strategiske steder i Horizonte er antallet registrerte kandidater kommet opp i 1.500. Dette er 10 ganger mer enn vi har kapasitet til i Viva o Sonho, så i tillegg til å starte bygging av flere hus i prosjektet vil vi så fort som mulig:

 

  • Starte salg av tomter i byggefeltet "Parque Estrela" som ligger langs hovedveien BR 116 bak den tradisjonelle rodeoarenaen som har samme navn som prosjektet. Her har myndighetene vært så sjenerøse at de de siste månedene har bygget både ny skole og helsestasjon vegg i vegg med prosjektet, så her vil det bli fint å bo.

 

  • Starte bygging av hus i byggefeltet «Moradas do Sul».