Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Vindmølleparken får leveringskontrakt


Publisert 05.03.2010

Brasil Invest Gruppens prosjekt Fazenda de Aracatchi får leveringskontrakt for strøm til myndighetene. Dette betyr at prosjektet er sikret faste inntekter fra levering av strøm for de neste 20 årene.

Det vil være et kraftselskap fra Argentina som kommer til å være operatør for vindmølleparken, og ha ansvaret for drift og vedlikehold av de tekniske installasjonene. Vi forventer at vindmølleparken vil være i drift innen 2011. 

Utviklingen av resorten pågår også for fullt. Masterplan, bebyggelsesplaner og animasjoner er allerede ferdigstilt, og vi jobber nå med endelig godkjenning av prosjektet. Resorten har fått navnet "Fazenda de Aracatchi", og består av over 2.800 hus og leiligheter, 18 hulls golfbane samt en infrastruktur som det ikke finnes maken til i hele Ceara. Prosjektet utgjør nesten 350.000 kvm salgbart bo areal, som med en moderat prissetting representerer en samlet utsalgspris som tilsvarer 2 milliarder kroner.

Brasil Invest Gruppen har store forventninger til dette prosjektet som kommer til å prege hele regionen Aracatci i all fremtid. Grundig research gjorde at selskapet klarte å kjøpe landområdet i forkant av at myndighetene vedtok å bygge om den lille småflyplassen i kommunen til en større flyplass, og definere området som et hovedsatsingsområde for turisme. Prisen man betalte for tomten var således meget gunstig, og  verdiøkningen frem til i dag anses å være formidabel. Flyplassen står i dag nesten ferdig, og om få måneder begynner turistene å ankomme med charterfly fra de store byene sør i landet. Brasil Invest Gruppen kommer derfor i tiden fremover til å jobbe hardt for å få ferdig de første byggetrinnene så raskt som mulig, men prosjektets størrelse vil uansett gjøre det nødvendig å utvikle dette over flere etapper.

Link til animasjon av prosjektet: http://www.youtube.com/watch?v=yEwKDhPilo0 


Personer eller selskaper som er interessert i å delta som investorer i tilsvarende landutviklingsprosjekter, vindmølleparker eller annen eiendomsutvikling er velkommen til å ta kontakt med oss.