Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Vellykket lansering av Costa Blanca


Publisert 04.09.2008

4. september lanserte Brasil Invest Gruppen og Cameron Construtora sitt fjerde leilighetsprosjekt i Ceara. Lanseringen foregikk på erverdige Yacht Clube i Fortaleza, og flere hundre personer deltok.

Lanseringen foregikk som vanlig i høytidelige former for flere hundre innbudne gjester, bestående av kunder, lokale, nasjonale og internasjonale eiendomsmeglere, personer i konstruksjonsbransjen og pressefolk. Direktøren for Cameron Construtora, Antonio Camara, presenterte prosjektet i detalj for de fremmøtte, og la spesielt vekt på at Costa Blanca er et større, mer moderne og forbedret versjon av tidligere prosjekter i Porto das Dunas.  Camara fortsatte presentasjonen med å fremheve de fantastiske egenskapene til området Porto das Dunas, og spurte rett ut til forsamlingen om det var noen som visste om et strandområde i Ceara som var så sikkert, veldrevet, vakkert og aktivt brukt av befolkningen i Fortaleza. 

Hele strandsonen i Porto das Dunas er nå nærmest fyllt opp, de eneste områdene som gjenstår på første rad er de siste ubebygde tomtene til Brasil Invest Gruppen, der selskapet om kort tid vil lansere et nytt prosjekt. Videre gikk ordet til salgskoordinatoren for prosjektet som takket de fremmøtte meglerne og ga praktiske opplysninger om hvor de kan få materiell og support. Under arrangementet ble det servert mat og drikke, og musikere underholdt før og etter arrangementet. Lanseringen var 100% vellykket, noe som ikke minst skyldes valget av lokale: Den gamle og erverdige Yacht-Clube var et perfekt lokale for å lansere et strandprosjekt som Costa Blanca. Stedet er vakkert og tradisjonsrikt med et svært maritimt preg med flott utsikt over havnen og båtlivet.

Prosjekter i Porto das Dunas er meget attraktive, og leilighetene vil som vanlig bli solgt i det nasjonale og internasjonale markedet, herunder i Norge. Leilighetene prises iht brasiliansk markedspris, og vil ha en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på om lag 9.000 kr. Det har allerede vært en enorm pågang fra personer som ønsker å kjøpe leiligheter i prosjektet, og det er allerede solgt 43 leiligheter tre uker før lansering. Arbeidene på tomten er allerede igangsatt ved at tomten er grovplanert og topografiberegninger iverksatt. I tiden fremover vil man sette i gang bortkjøring av masser for å oppnå riktig terrengnivå, samt starte opprigging av byggeplassen.