Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Takseringsverdiene for husbankboliger øker med 20%


Publisert 23.09.2011

Myndighetene foretok nylig en oppjustering av takseringsverdiene for husbankboliger på hele 20 %. I kommunene Maracanau, Horizonte og Caucaia ble maksgrensen for full finansiering i det segmentet vi jobber (3 til 10 minstelønner) oppjustert fra 100.000 R$ til 120.000 R$. Dette vil høyst sannsynlig gi sterke utslag på salgsprisene i disse områdene i tiden fremover.

Myndighetene har gjennom den sosiale tiltaksplanen “Mitt hjem – Mitt liv” bevilget statlige midler for bygging av hele TRE MILLIONER boliger som ønskes ferdigstilt før fotball VM i 2014. Brasil Invest har i over et år jobbet aktivt med å bli godkjent som offisiell representant Caixa Economica Federal, den statlige banken som distribuerer de økonomiske ressursene som programmet omfatter. Vi har pr i dag flere hundre boliger i produksjon i fire ulike prosjekter, og kundene står nærmest i kø for å kjøpe. Og det er ingen ting som tyder på at markedet skal bli mettet med det første, snarere tvert i mot: I dagens utgave av avisen Diario kan vi lese at av 90.000 familier som har registrert seg som boligkjøpere i Ceara er det kun 3.760 familier som har fått tildelt bolig eller finansiering gjennom boligprogrammet, dvs kun 4,17 %! Se nyhetslink: http://diariodonordeste.globo.com/materia.asp?codigo=1045337       

Brasil Invest er overbevist om at bygging av husbankboliger gjennom det statlige programmet “Mitt hjem – Mitt liv” er et av de beste investeringsproduktene som finnes i dagens marked, for her er de økonomiske midlene sikret og man seiler i medvind med myndighetenes velsignelse på kjøpet. Vårt selskap har fra vi startet virksomheten i Brasil i 2003 hatt stor fokus på eksklusive ferieboliger, men som følge av den redistribusjonen av kjøpekraft som har skjedd under regjeringen Lula har produkter for mellomklassen blitt vel så interessante. Grunnen er at produktene er mer likvide i markedet, og omsettes i høyere hastighet som følge av at kjøperne får subsidiert finansiering med lang nedbetalingstid og lav rente gjennom det statlige boligprogrammet. Vi merker også at de fleste av kundene våre ønsker å jobbe i samme retningen, og som følge av dette har vi solgt flere hundre boligtomter og over 100 hus det siste året. Flere kunder som sitter på ferieboliger (Ferdigstilte eller under bygging) har fått anledning til å bytte disse inn i husbankprodukter, for å satse videre i denne retningen. Om du eller noen du kjenner sitter med en feriebolig og ønsker å skifte fokus mot husbankprodukter er det bare å ta kontakt for å diskutere hvilke muligheter som finnes. 

For mer informasjon, klikk her!