Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Salgstand og visningsleilighet vekker stor oppsikt i Fortaleza


Publisert 18.04.2007

Salgstanden og visningsleiligheten for Catu Residence er nå ferdigstilt, og klar for lanseringen av prosjektet den 19. april.

Byggverket er meget elegant og vekker stor oppsikt i Fortaleza: Salgstanden er lokalisert ved strandpromenaden, og har en slik utforming, dekorasjon og beliggenhet at det er nesten umulig å ikke legge merke til den. Utvendig finnes rikelig med grøntareal og parkeringsplasser, samt en liten lagune med levende fisk. Selve salgstanden inneholder presentasjonslokale der 3 selgere og en salgskoordinator til enhver tid er på jobb.

 

Her vil besøkende kunne se byggemodellen til prosjektet, videopresentasjon, stille spørsmål og studere salgsmateriale. Et flott møterom er tilgjengelig dersom besøkende ønsker å snakke i mer private omgivelser. I bakre del av salgslokalet finner man en visningsleilighet av typen 114 kvm i full størrelse. Visningleiligheten er dekorert og fullt møblert av firmaet Bom Tempo. På utsiden av leiligheten er det bygget en skjermvegg der utsikten fra prosjektet er gjenspeilet på en meget realistisk måte. Personer som passerer salgslokalene etter stengetid vil kunne studere byggemodellen som står utstilt innefor lokalets glassvegger, og se videoanimasjonen som kontinuerlig kjøres på veggen via prosjektor.

 

Brasil Invest Gruppen ønsker alle besøkende i Fortaleza hjertelig velkommen!