Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Porta Maris ferdigstilles og overleveres til kjøperne


Publisert 14.11.2007

Onsdag den 14. november ble leilighetskomplekset Porta Maris ferdigstilt og overlevert til eierne. Porta Maris er et av de større og flottere anleggene i Porto das Dunas / Beach Park, og utbygger er Brasil Invest Gruppen sin samarbeidspartner, Cameron Construtora. Overleveringen bestod av et høytidelig arrangement på selve anlegget, der samtlige eiere var invitert.

Sjefen for Cameron Construtora, Antonio Camara, ønsket gjestene velkommen, og takket kjøperne, byggkommisjonen, medarbeidere og øvrige involverte aktører for en fantastisk innsats som alle nå kan se resultatet av. 

Gjestene fikk servert mat og drikke, og det var tydelig at kjøperne var fornøyde både med arrangementet og prosjektet. Etter et fantastisk fyrverkerishow, gikk den folkekjære artisten Waldonys på scenen. Waldonys spiller tradisjonell "Forro", en musikkstil som er meget populær i Ceara. I tillegg er han kjent for sine ferdigheter innen akrobatikkflyging og fallskjermhopping, og ferdes mye i området Lagoa Catu. 

Portamaris består av 108 leiligheter fra 100 til 150 kvm. Bygget ligger på første rad i Porto das Dunas, like ved Beach Park, med fantastisk utsikt over stranden og Atlanterhavet. Brasil Invest Gruppen har fremdeles leiligheter for salg i bygget. Interesserte kan ta kontakt for mer informasjon.