Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Paraiso das Dunas overleveres til kjøperne


Publisert 26.05.2010

Lørdag den 29. mai ble prosjektet overlevert. Den internasjonale fotomodellen Luiza Brunet er en av kjøperne!

Lanseringen foregikk som alltid i høytidelige former i prosjektets fellesarealer. Konstruktøren holdt tale der han takket kjøperne for godt samarbeid, og roste sine ansatte for en meget god innsats i for å få alt ferdig til overleveringen. Talen ble avsluttet med et fantastisk fyrverkerishow, og deretter kunne gjestene hygge seg med mat, drikke og levende musikk. 

Tilstedeværelsen av den internasjonale fotomodellen Luiza Brunet vekket stor oppsikt, og et stort pressekorps var møtt frem for å intervjue den brasilianske kjendisen. Men de som trodde at hennes opptreden var ifm et vanlig oppdrag fikk seg en stor overaskelse da hun gikk på scenen og mottok nøkkelen til sin leilighet i Paraiso das Dunas! 

Et stort antall norske kjøpere har eid leilighet i Paraiso das Dunas, men nå ved overleveringen er det kun et fåtall av disse som mottar sin leilighet. Mange har valgt å selge seg ut underveis som følge av den store verdistigningen, og ta med seg pengene videre i nye prosjekter. I enkelte tilfeller har kunder oppnådd så mye som 100 % verdistigning på sine kjøp, noe Brasil Invest synes er meget gledelig!