Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Leiligheter i Fortaleza til 289.000 kroner


Publisert 19.09.2013

Brasil Invest lanserer et begrenset antall investorkvoter i prosjektet Joquei Ville, et moderne leilighetskompleks i bydelen Parangaba i Fortaleza. Hver investorkvote representerer en leilighet på 48,36 kvm med to underjordiske parkeringsplasser og koster kun 289.000 kroner!

En slik leilighet koster med vanlig betalingsmodell 217.620 R$, men vil ved rask avgjørelse kunne selges for kun 108.810 R$ som er halv pris! Dette gir en kvadratmeterpris på 2.250,00 R$ / kvm, som er særdeles lavt sammenlignet med det tilsvarende produkter koster i området og nesten ned mot ren byggekostnad. Med valutakurs på 2,65 vil leiligheten koste kun 289.000 kroner!

 

Joquei Ville er allerede blitt en kjempesuksess og grunnen til dette er den unike beliggenheteten i nærheten av North Shopping. Brasil er et land som er veldig annerledes fra Norge på mange måter, og et eksempel kan være mangelen på fritidstilbud. Shoppingsentre i Brasil er derfor mer enn "et sted man handler", for her finner man også fritidsaktiviteter som kinoer, restauranter, treningsstudio, bowling, innendørs skøytebane, fornøyelsespark osv. Å bo i nærheten av en shopping er derfor veldig praktisk og ettertraktet, og shoppingen vil dermed dra attraktiviteten og prisene på boligkomplekset til værs. Nærheten til den nye bussterminalen og T-banen Metrofor vil sørge for at beboerne i boligkomplekset har tilgang til hurtig, enkel og billig transport til resten av byen. Og nærheten til det nye kvinnehospitalet som nylig har åpnet gjør leilighetene til ettertraktede utleieobjekter.

 

Om du ønsker å lese en utvidet versjon av denne nyheten klikk her.