Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Ny golfbane ved Beach Park


Publisert 31.01.2010

Golfen er på fremmarsj i Aquiraz, som om kort tid får sin andre golfbane! Golfanlegget Aquiraz Riviera er nesten ferdigstilt og banen er allerede spilleklar. Nå lanseres Golfville, et nytt golfprosjekt rett ved Beach Park!

Golfville blir et spektakulært anlegg som kommer til å sette sitt preg på området Beach Park og Porto das Dunas. Med adgang direkte mot stranden, vil golfbanen klatre oppover i landskapet slik at man har panoramautsikt over havet og hele området. Banen vil inneholde en rekke fasiliteter som boligområde, shoppingfasiliteter, spa, aqua park, restauranter, fitness osv.

Golf vil utvilsomt være en viktig faktor for prisutvikling på tomtene i nærområdet og det er ikke tilfeldig at de to eneste golfprosjektene i staten "plutselig" blir nærmeste nabo med prosjektene til Brasil Invest.

  • Golfbanen Golfville ligger på første rad i Porto Das Dunas. De tre nærmeste strandprosjektene i området vil være Costa Blanca, Costa Verde og Gran Sol. Beboerne i Costa Blanca blir "nærmeste nabo" med kun 60 meters gåavstand til golfen og leilighetene vil ha utsikt over baneanlegget. 
  • Golfbanen Aquiraz Riviera ligger på andre siden av Lagoa Catu, en perfpekt plassering siden det er kort vei både med bil, båt, boogie eller vannscooter!


Dersom kunder skulle være interessert i å kjøpe leilighet i selve golfprosjektet er det bare å ta kontakt.