Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Myndighetene lager firefeltvei til Beach Park


Publisert 12.12.2010

Det har i lengre tid vært vedtatt at veien fra Washington Soares til Beach Park skal utvides til en moderne firefelts motorvei. I disse dager er anleggsmaskinene allerede godt i gang med å utvide den eksisterende veibanen.

Fortaleza ekspanderer i eksplosiv hastighet østover mot områdene Iguatemi, Agua Fria, Eusebio og Lagoa Redonda, og utvidelsen av veiene har pågått kontinuerlig i flere år. Nå er det altså veistrekningen ut til Beach Park, som bygges ut, og man kan forvente ferdigstillelse innen utgangen av året. Den nye veibanen vil kutte ned kjøretiden en del, spesielt på de store utfartsdagene da man ofte har vært plaget med trafikkorker på denne strekningen.

Denne utbyggingen har ingen ting å gjøre med byggingen av broen mellom Praia Futuro og Sabia Guaba. Dette er nemlig godbit nummer to! Broen vil komme som et supplement til den nye veien, for den vil åpne for trafikk direkte mellom Praia Futuro og sentrum av Fortaleza, direkte til Beach Park uten å kjøre via Iguatemi / Washington Soares. Dette vil korte ned reisetiden ytterligere, og gjøre kjøreturen til en mer spektakulær opplevelse langs kysten.

Som følge av den store satsingen fra myndighetene og den økte utbyggingen av boliger i området, kommer handelstanden og investorene etter. Det planlegges flere nye butikker og virksomheter langs den nye veien, og noen er allerede nesten ferdigbygget. Storbutikken Super Familia er et eksempel, som snart er klar til åpning.