Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Leiligheter med 49 % rabatt

Brasil Invest lanserer to investorkvoter som hver representerer en leilighet på 94 kvm i et nytt prosjekt i bydelen Meireles i Fortaleza.


Publisert 23.11.2013

Brasil Invest lanserer to investorkvoter som hver representerer en leilighet på 94 kvm i et nytt prosjekt i bydelen Meireles i Fortaleza. Mens markedsprisen for en leilighet ved vanlig kjøp er 611.000 R$, er prisen for en investorkvotene kun 330.000 R$ eller 49 % lavere enn markedspris!

Dette gir en kvadratmeterpris på 3.510,00 R$ / kvm, som er særdeles lavt sammenlignet med det tilsvarende produkter koster i området. Med valutakurs på 2,65 vil leiligheten koste 874.500 kroner!

 

Prosjektet ligger i bydelen Meireles som er indrefileten i Fortaleza. Her har man alt man trenger av shopping, uteliv, banker i umiddelbar nærhet. I forbindelse med Fotball VM 2014 har det blitt gjort store investeringer for å forbedre infrastrukturen i sentrum av byen, som for eksempel revitalisering av strandpromenaden , bygging av nytt akvarium og etablering av ny cruiseterminal. Nærheten til T-banen Metrofor vil sørge for at beboerne i boligkomplekset har tilgang til hurtig, enkel og billig transport ut til alle bydelene. 

 

Om du ønsker å lese en utvidet versjon av denne nyheten klikk her.