Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Lei feriebolig av oss når du besøker Fortaleza


Publisert 10.09.2013

Brasil Invest har etablert en ny utleietjeneste i Fortaleza. Dette er nødvendig siden flere av våre prosjekter er nær ferdigstillelse, samtidig som vi ønsker å kunne tilby våre kunder de beste boforholdene når de er på besøk hos oss i Brasil.

Brasil Invest har tilgang til et stort utvalg av ferieboliger både i sentrum av Fortaleza og i badebyene omkring. Ønsker du byferie er våre luksusleiligheter på strandpromenaden midt i blinken med kort vei til attraksjoner, restauranter og uteliv. Reiser du med barn som ønsker action er området Porto das Dunas godt egnet, med Sør Amerikas største vannpark "Beach Park" som hovedattraksjon. Om du ønsker herlige dager på stranden kombinert med uteliv anbefaler vi fiskelandsbyen Cumbuco. Er du bare ute etter å spille golf og slappe av er prosjektet "Catu Golf & Spa" et godt alternativ. Og skulle du ønske å legge turen enda lengre ut fra byen til "hippielandsbyen" Canoa Quebrada, fiskerlandsbyen Lagoinha eller naturparken Jericcoara samarbeider vi med hoteller og pousadar i disse områdene. 

 

Våre ferieboliger leies ut på det åpne markedet til vanlig markedspriser som varierer i forhold til leieforholdets varighet og hvilken tid på året man leier. Som fast kunde av Brasil Invest bor du selvsagt billigere, og gjennom vårt kundeprogram "INV€$TOR" vil du også motta hyggelige overraskelser i form av bonuser som du tjener opp fortløpende når du investerer og kjøper eiendom gjennom oss. En transport fra flyplassen til leiligheten... En middag... En dag på golfbanen... En helikoptertur... En god Brasil Invest kunde som leier bolig gjennom oss vet aldri hva som venter han når han besøker oss i Fortaleza!

 

Om du ønsker å lese en utvidet versjon av denne nyheten klikk her.