Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Lanseringen av Merit

Andre Aalen presenterer byggemodellen.


Publisert 14.08.2014

Torsdag den 14.08.14 ble forretningsbygget Merit offisielt lansert for meglerbransjen i Fortaleza. Prosjektet representerer siste generasjon av forretningsbygg og er enestående i Nordøst-Brasil med sin elegante arkitektur og aggressive ingeniørkunst.

Merit består av 608 kontorsaler, 800 parkeringsplasser og 1.247 kvm butikklokaler, så det er også et byggverk som pga sin størrelse vil ruve i bybildet.

 

Klikk her eller på bildet nedenfor for å se presentasjon av prosjektet! 

 

Kontorsaler med tilhørende parkeringsplasser er veldig gode utleieobjekter og derfor et populært investeringsobjekt. Vi kan tilby svært gunstige og langsiktige finansieringsmodeller der kun 35 % av kjøpesummen betales i byggeperioden og resten betales etter at eiendommen er overlevert slik at avdragene helt eller delvis kan betjenes med leieinntekter.

 

Den offisielle lanseringen ble en suksess med over 300 fremmøtte fra meglerbransjen. Arrangementet var formelt og høytidelig ved at arkitekten holdt tale og presenterte prosjektet, samtidig som det var informativt ved at meglerne fikk presentert insentivprogram og utlevert salgsmateriale. Prosjektet får stor oppmerksomhet pga den stil og byggeteknikk det representerer, men mest oppsiktsvekkende er det at halve prosjektet, dvs 300 kontorsaler, er revet bort før lanseringen startet!

 

Om du ikke rakk å bli med på førlanseringen så er det fortsatt muligheter for å komme inn til førlanseringsvilkår. Vi har enda to saler som kan selges til kampanjepris!

 

Klikk her eller på bildet nedenfor for å se flere bilder fra lanseringen!