Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Lansering av Catu Golf Vilas


Publisert 14.04.2013

Brasil Invest førlanserer andre byggetrinn i Catu Golf & Spa Resort. Byggetrinnet har fått navnet Catu Golf Vilas og består av 100 leiligheter og ligger i forkant av den nye 9 hulls golfbanen som utgjør en del av fellesarealet til prosjektet.

Lanseringen skjedde på boligmessen "Feirao" på Iguatemi Shopping i Fortaleza, der prosjektet var hovedattraksjon. Oppslutningen var svært god og resulterte i flere salg og en rekke reservasjoner som vi nå arbeider videre med. 

 

Catu Golf  Spa Resort ble opprinnelig lansert som et ferieboligprosjekt, men utviklingen drar prosjektet i retning av å bli en resort for fastboende. Den økende trafikktettheten i Fortaleza gjør at mange foretrekker å bo på utsiden av bykjernen, noe som gjør at byen vokser kraftig i retning av Aquiraz kommune der Catu ligger. Vakre og sikre omgivelser kombinert med god veiforbindelse gjør at boligetableringen virkelig har tatt av, og flere store utbyggere etablerer nå store boligprosjekter i denne regionen. Mens Alfaville i Eusebio tidligere var ytterpunktet for boligresorter på denne siden av byen, opplever vi nå at denne grensen har flyttet seg langt forbi Catu ifm at det planlegges store anlegg på østsiden, dvs enda lengre unna Fortaleza. 

 

Målgruppen for Catu Golf & Spa resort er i dag velstående brasilianere som ønsker å leve i sikre, lukseriøse og naturskønne omgivelser. I Norge er sikkerhet og natur noe vi tar forgitt, men i Brasil er dette en luksusgode som få kan nyte selv om de er svært bemidlet. En beboer på Catu traff spikeren på hodet da han uttalte "Jeg er velstående og ønsker å leve et godt liv, men har hittil ikke funnet noe sted jeg kan utfolde meg. På Catu kan jeg stå opp og spille golf, ha båten liggende ved bryggen, bilen stående i garasjen samtidig som barna mine kan gå, sykle og padle fritt omkring". Dette tok vi med oss videre inn i utviklingsarbeidet, og slagordet for salgskampanjen ble derfor "På Catu lever du som en millionær!"