Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Kun en bolig igjen!

Den siste boligen vi har for salg på vegne av kunde ligger i Catu Golf & Spa


Publisert 25.11.2016

Vi har i løpet av årene overlevert flere hundre boliger til norske investorer. Vårt meglerselskap Aalen Imoveis har igjen solgt disse videre til sluttbrukere både i det nasjonale og internasjonale markedet. I dag har vi kun en egenprodusert bolig igjen i Ceara.

Brasil Invest har i løpet av 12 år vært med å utvikle over 1.000 enheter som er ferdigstilt og overlevert. En god del av disse er blitt finansiert av norske investorer som går inn i prosjektene i en tidlig fase og selger boligen til sluttbruker via vårt meglerselskap Aalen Imoveis etter ferdigstillelse. På et tidspunkt hadde vi over 100 boliger på norske hender som var annonsert samtidig. Går man i dag inn på portalen Finn.no og søker på ferieboliger som vi har for salg vil man kun finne en annonse for vårt eget produkt Catu Golf & Spa. Når denne selges er alt utsolgt!

 

Dette viser at våre by og strandleiligheter er godt omsettelige og at vårt meglerselskap Aalen Imoveis løser salgsoppdragene for kunder. Det finnes fortsatt et fåtall av våre boligprodukter på norske hender, men disse tilhører kunder som har valgt å beholde eiendommene for utleie eller forsøker å selge på egenhånd. Fakta er uansett at vi kun har ett salgsoppdrag igjen før vi kan si at vi har fullført alle salgsoppdrag for kunder i egne prosjekter. Dette setter oss i en særstilling i forhold til mange andre leverandører der kjøpere i hundretall opplever å sitte fast i prosjekter som mangler skjøte, ikke er ferdigstilt, pantet opp uten kjøpernes samtykke eller er solgt så dyrt at man ikke har mulighet for å selge seg ut uten store tap.

 

Ifm at vår egen beholdning av by og strandleiligheter er utsolgt søker vi nå nye salgsoppdrag i det eksterne markedet og har du eller noen du kjenner en eiendom som ønskes solgt er det bare å ta kontakt.