Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Golfbanen på Catu Residence nærmer seg ferdigstillelse


Publisert 15.01.2013

Den nye golfbanen på Catu Residence er en 9 hulls "pitch and put" bane som er velegnet for trening og små turneringer. Banen vil være spilleklar innen utgangen av januar.

Golf er en sport som allerede finnes i området siden golfresorten Aquiraz Riviera allerede er etablert på andre siden av Catu Lagunen med 18 hulls golfbane etter internasjonal standard. Vår golfbane på Catu Residence er derfor et fint supplement for de som ønsker å drive slagtrening eller hygge seg med en liten golftur. Hullene er plassert slik at man spiller i skyggen av de mektige kastansjetrærne som det finnes rikelig av på Catu, og landskapet rundt banen er forøvrig dekorert med gress, sandgroper og laguner. Det at banen både er mindre og ligger i nærmere avstand til Fortaleza kan gjøre at terskelen for å "ta seg et slag" blir lavere. 

 

Har du lyst til å prøvespille golfbanen på Catu? Alle kunder av Brasil Invest vil kunne få gratis tilgang til banen og resten av anlegget ved å kontakte oss på telefon +47 99 11 86 00 eller mail: post@brasilinvest.no 

Velkommen!