Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Costa Blanca nærmer seg overlevering

SNART FERDIG: Costa Blanca, et strandprosjekt nær Beach Park er snart klar til overlevering.


Publisert 09.02.2014

Dette er det åttende eiendomsprosjektet som Brasil Invest / Aalen Incorporacoes ferdigstiller i Ceara. Overleveringen vil representere en vikig milepæl ved at selskapets samlede produksjon passerer 500 ferdigstilte enheter.

Costa Blanca er et strandprosjekt med 72 leiligheter på første rad i Porto das Dunas. Prosjektet har store fellesområder, heis og underjordisk parkeringsanlegg og ligger fint til mellom Beach Park og golfanlegget Golfville. For mer informasjon om Costa Blanca klikk her.

 

Porto das Dunas har fra første stund vært et av Brasil Invest sine sterkeste satsingsomrāder, og vi har totalt tre prosjekter i denne regionen. Først ut var "lillebror" Gran Sol, et prosjekt med 64 leiligheter som ble lansert i 2007 og overlevert i 2010. I kjølvannet av Gran Sol fulgte Costa Blanca som på mange områder hadde beholdt karakteristikkene til Gran Sol, med unntak av at antall leiligheter var økt til 72 og at grunnflaten var økt fra 104 til 107 kvm.  De gode erfaringene fra disse to prosjektene har gjort at Brasil Invest velger å satse videre i dette området, og om kort tid starter byggingen av Costa Verde. Dette blir selskapets flaggskip i Beach Park siden prosjektet er nesten like stort som de to andre til sammen med 120 leiligheter.

 

Costa Blanca er det åttende prosjektet som Brasil Invest / Aalen Incorporacoes ferdigstiller i Brasil. Overleveringen av de 72 leilighetene gjør at selskapet vårt tangerer en viktig milepæl ved at det samlede antall ferdigstilte boenheter passerer 500 med god margin. Dette betyr at et viktig mål er nådd, samtidig som dette har gitt mange gode erfaringer man kan bygge videre på.