Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Cearas første golfanlegg nær ferdigstillelse


Publisert 06.10.2009

Etter over fem år med planlegging og bygging ser vi endelig resultatet av en av de største satsingene som er gjort i Ceara. Golfprosjektet Aquiraz Riviera nærmer seg ferdigstillelse!

Og vi trenger ikke vente lenge. 4 hull er allerede spilleklare, og utgjør første del av en 9 hullsbane som skal stå ferdig til sommeren. Samtidig skal også det første hotellet være i virksomhet, slik at golfentusiaster fra hele verden kan oppleve hva Brasil og Ceara har å by på. Uansett, dette er kun en liten start på en stor utbygging, Banen kommer til å bli utvidet til 18 hull med Driving range, klubbhus, restauranter, hoteller, villaområder og leilighetskomplekser.

Det kommer ikke til å bli satt krav til medlemskap for å benytte golfanlegget, noe som betyr at golf vil bli tilgjengelige for alle som ønsker å spille. Dette er meget gode nyheter for mange av våre kunder som har leiligheter i nærområdene: Bor man i Beach Park er det bare å ta beachboogien noen kilometer langs stranden, mens de som bor i Catu kun trenger å krysse lagunen for å spille golf! Golfprosjektet har vært et samarbeid mellom Banco Privado Portugal og myndighetene, noe som blandt annet har ført til en enorm opprustning av infrastrukturen i området, For eksempel er hovedveien C 040 som går fra Fortaleza og østover langs kysten blitt oppgradert til firefelts vei, med egen avkjøring til prosjektet kun en km etter vårt prosjekt Catu Residence. Dette betyr at selv om man oppholder seg i Fortaleza eller Cumbuco er kjøreturen til Aquiraz Riviera svært overkommelig, så det er bare å plukke frem utstyret.

Golfinteresserte som ønsker å se nærmere på anlegget kan ta kontakt med oss. Brasil Invest tilbyr komplette weekendpakker bestående av transport, innkvartering og bruk av banen.