Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Catu Lake relansert for eiendomsmeglerne


Publisert 22.07.2009

Relanseringen av Catu Lake er nå i gang, og første del av begivenheten skjedde den 14. august i form av et høytidelig arrangement for eiendomsmeglerne i Fortaleza. Det arbeides i disse dager for fullt med å forberede siste del av lanseringen, et storslått arrangement på Yacht Club i Fortaleza den 27. august.

Relanseringen for eiendomsmeglerne startet med at Fernando Maio, sjefen for Brookfield Incorporacoes, presenterte selskapet og dets virksomhet i og utenfor Brasil. Deretter overtok Vinicius Monteiro som er sjef for Ceara, som foretok en presentasjon av prosjektet. De to store eiendomsmeglerkjedene Lopez og Luis Cavalcante er ansvarlig for å koordinere salg og markedsføring i Brasil, og disse fikk anledning til å presentere seg selv og sine team. Arrangementet gikk deretter over fra å være av faglig karakter til å bli mer sosialt med mat, drikke og underholdning.

Brasil Invest og Arboreto Empreendementos solgte i 2007 prosjektet Catu Residence til MB Engenharia, et eiendomsutviklingsselskap fra Goiana. Kort tid senere ble MB Engenharia fusjonert med Brascan, et enda større investeringgselskap som er børsnotert i både USA og Canada. Dette var meget positivt for prosjektet Catu Residence, som dermed fikk en solid og velkjent utbygger i ryggen. Men det stoppet ikke med det, for noe senere ble det kjent at investeringsselskapet Brookfield og konstruksjongiganten Company også ville inngå i sammenslåingen, og resultatet ble Brookfield Incorporacoes. Selskapet blir en av de største utbyggerne i Brasil, med en portefølge på over 10 millioner kvadratmeter eiendom som er bygget eller under utvikling. Selskapet har hatt investeringer i Brasil i 110 år! Hovedaksjonær er Brookfield Asset Managment INC, et gigantisk investeringsselskap som har over 80 milliarder USD investert på 5 kontinenter og 2.500 samarbeidspartnere verden over. Selskapet satser hovesakelig på eiendom, infrastruktur og fornybar energi.


Med en slik utbygger i ryggen har vi store forventninger til relanseringen av Catu Residence som får navnet Catu Lake Tropical Spa. Brookfield har gjort flere forbedringer av prosjektet, og vil stimulere salget i Brasil ved hjelp av langsiktige finansieringsordninger med gunstig rente. Det er lagt ned mye arbeid i å produsere nytt salgsmateriale, ny nettside osv. Selskapet planlegger å gjøre relanseringen i to etapper, først denne relansering for byens meglere og den 27. august braker det løst med et storstilt arrangement der prosjektet presenteres for media og potensielle kjøpere.

For mer informasjon, se prosjektets hjemmeside: www.caturesidence.com.br