Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Broen over Rio Coco ferdigstilles!


Publisert 14.06.2010

I dag kunne de første kjøretøyene passere mellom Praia Futuro og Sabiaguaba. Den nye broen vil redusere kjøretiden mellom Fortaleza og Beach Park regionen betraktelig.

Broen ble åpnet med en høytidelig seremoni der bla lederen for Departementet for Infrastruktur og Transport, Guedes Neto, holdt tale på vegne av myndighetene. Han fortalte om den vanskelige byggeprosessen som følge av at broen passerer et naturreservoar, samtidig som han uttrykte viktigheten av byggverket ved å slå fast at "Broen vil være en viktig faktor for utvikling av Paraia Futuro og strendene i Aquiraz" 

Allerede i 2002 var det bestemt at broen skulle bygges, og det var i stor grad pga av etablering av denne type infrastruktur at Brasil Invest valgte å satse så sterkt på områdene Beach Park og Aquiraz. Det er derfor svært gledelig å kunne konstatere at broen over Rio Coco endelig er ferdig, og samtidig vite at doblingen av veistrekningen fra Washington Soares til Beach Park også pågår for fullt. Vi forventer at disse tiltakene kan bidra til at eiendomsprisene i disse områdene stiger ytterligere i årene fremover.