Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Brasil Invest mottar byggetillatelse for nytt prosjekt i Beach Park


Publisert 17.10.2007

Brasil Invest Gruppen vil om kort tid lansere et nytt prosjekt i Beach Park. Prosjektet har enda ikke fått navn, men planleggingen og prosjekteringen er i full gang. Tomten ligger på stranden mellom Golfville og Gran Sol, og består av 4 parseller på tilsammen 14.500 kvm. 3 av disse ble kjøpt allerede i 2006, mens den siste ble kjøpt tidligere i år av et investorbasert selskap i Brasil Invest Gruppen.

Tomten er spesiell, da det er den siste ledige, ubebygde og egnede strandtomten mellom Aquaville og strandveien til Prainha (Her går veien foran tomtene). Myndighetene har allerede innvilget byggetillatelse for prosjektet, og det jobbes nå aktivt med tilrettelegging av de siste detaljene slik at prosjektet forhåpentligvis kan lanseres før jul. I såfall blir dette det fjerde prosjektet som Brasil Invest Gruppen lanserer i 2007, et tall man har all grunn til å være fornøyd med.

Totalt består disse fire prosjektene av mer enn 1.000 boenheter og utgjør mer enn 100.000 kvm boligareal. De tidligere prosjektene Gran Sol og Catu Residence er forlengst lansert og prosjektet Breezes do Cumbuco lanseres 19. oktober. (Denne uken).

Prosjektet skal som vanlig selges til brasilansk markedspris i det nasjonale og internasjonale markedet, herunder Norge.