Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Brasil Invest lanserer nytt forretningsbygg i Sobral


Publisert 29.07.2013

Prosjektet består av 216 næringsseksjoner og 400 parkeringsplasser, og har fått navnet CTC Sobral. Prosjektet ligger i umiddelbar nærhet til det nye kjøpesenteret Sobral Shopping, et av byens viktigste referansepunkter.

Sobral er en by i sterk vekst og de lokale bedriftene setter stadig strengere krav i forhold til hvor og hvordan de skal etablerer seg. CTC Sobral er et "siste generasjons" forretningsbygg som inneholder alt som en moderne bedrift trenger for å etablere seg og satse langsiktig. Vi er derfor overbevist om at prosjektet vil bli et attraktivt tilholdssted for de lokale bedriftene som i tillegg til byggets fasiliteter kan benytte seg av regionens største kjøpesenter som ligger i kvartalet ved siden av.

 

CTC Sobral er et produkt som er interessant både for investorer som ønsker et kortsiktig løp med salg i slutten av byggeperioden eller langsiktig løp med utleie i fremtiden. Kontorseksjoner i forretningsbygg er veldig fine utleieobjekter som gir god avkastning på investert kapital. Forventet leie for en kontorsal er ca 10 % av leieobjektets verdi pr år, der leietaker i tillegg dekker alle utgifter som innredning, møblering, vedlikehold og fellesutgifter. Administrasjon og utleie kan utføres av Brasil Invest eller annen utleiemegler.

 

For mer informasjon om CTC Sobral klikk her.