Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Brasil Invest lanserer nytt boligkompleks i Sobral


Publisert 12.08.2013

Kun få dager etter at Brasil Invest lanserte investorkvotene i CTC Sobral var samtlige revet bort, og vi lanserer derfor investorkvotene i del to av prosjektet som er boligkomplekset.

Prosjektet består av 96 leiligheter med heiser, fellesområde og underjordisk parkeringsgarasje og har fått navnet Residencial Sobral. Prosjektet ligger i umiddelbar nærhet til det nye kjøpesenteret Sobral Shopping, et av byens viktigste referansepunkter og den nye T-Banen. Vi er derfor overbevist om at prosjektet vil bli et attraktivt produkt siden beboerne har direkte tilgang til shopping senteret og enkel transport ut til alle bydelene.

 

Residencial Sobral er et produkt som er interessant både for investorer som ønsker et kortsiktig løp med salg i slutten av byggeperioden eller langsiktig løp med utleie i fremtiden. Slike leiligheter er veldig fine utleieobjekter som gir god avkastning på investert kapital. Forventet leie for en leilighet er ca 8 % av leieobjektets verdi pr år, der leietaker i tillegg dekker alle utgifter som møblering, vedlikehold og fellesutgifter. Administrasjon og utleie kan utføres av Brasil Invest eller annen utleiemegler.

 

Om du ønsker å lese en utvidet versjon av denne nyheten klikk her.

 

For mer informasjon om Residencial Sobral klikk her.