Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Brasil Invest kjøper ny tomt i Beach Park!


Publisert 29.08.2008

Brasil Invest Gruppen har kjøpt en ny tomt på stranden i Beach Park. Selskapet planlegger å slå denne tomten sammen med to av sine øvrige tomter i området, og bygge et stort leilighetskompleks på mellom 100 og 120 leiligheter ved siden av prosjektet Costa Blanca.

De tre tomteparsellene vil til sammen utgjøre det siste tomteområdet direkte på stranden i Porto das Dunas som er egnet til utvikling av større leilighetskomplekser, og man forventer derfor at dette vil kunne forenkle realiseringen av prosjektet. Prosjektet er nå i utviklingsfasen, har enda ikke fått tildelt navn og blir det sjette prosjektet som Brasil Invest Gruppen utvikler over en periode på to år. Prosjektene Gran Sol, Catu Residence, Breezes do Cumbuco er allerede lansert og bygging er for lengst startet. Prosjektene Costa Blanca er under lansering og skyskraperprosjektet Twin Tower forventes lansert innen utgangen av 2008. Disse seks prosjektene utgjør til sammen hele 1.200 leiligheter eller en bygningsmasse på om lag 150.000 kvadratmeter boligareal. Prosjektet vil som vanlig bli solgt til brasiliansk markedspris i det lokale, nasjonale og internasjonale markedet, herunder Norge. 

Brasil Invest Gruppen vurderer å åpne et nytt investeringsprogram i tilknytning til prosjektet, da Brasil Invest Tower allerede er fulltegnet og pågangen fra interessenter er meget stor. Personer eller selskaper som er interessert i å vite mer om Brasil Invest Gruppens investeringsprogrammer kan ta kontakt.