Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Brasil Invest kjøper ny skyskrapertomt i Messejana


Publisert 12.09.2008

Brasil Invest har kjøpt en ny tomt i Messejana, en populær bydel i Fortaleza. Tomten består av et helt kvartal i nærheten av den nye bussterminalen, et område som er svært ettertraktet for brasilianere.

Brasil Invest Gruppen planlegger å bygge to høyblokker, som totalt vil bestå av 144 leiligheter. Anleggene vil forøvrig inneholde parkering og flotte fellesarealer med hager, lekeplasser, treningsmuligheter, svømmebassenger osv. Prosjektet representerer et nytt satsingsområde for Brasil Invest Gruppen, som til nå kun har utviklet luksusboliger i områdene Catu, Beach Park, Cumbuco og Aldeota som kun kjøpes av de mest velstående i det brasilianske samfunnet. Prosjektet i Messesjana vil være rettet mot brasiliansk middelklasse, dvs familier med vanlige jobber som kjøper leilighetene med langsiktig bankfinansiering. Prosjektet er nå i utviklingsfasen, har enda ikke fått tildelt navn og blir det syvende prosjektet som Brasil Invest Gruppen utvikler over en periode på to år. Prosjektene Gran Sol, Catu Residence, Breezes do Cumbuco er allerede lansert og bygging er for lengst startet. Prosjektene Costa Blanca er lansert og skyskraperprosjektet Twin Tower samt strandprosjektet ved siden av Costa Blanca forventes lansert i starten av 2009. Disse syv prosjektene utgjør til sammen hele 1.500 leiligheter eller en bygningsmasse på om lag 180.000 kvadratmeter boligareal.

Brasil Invest Gruppen vurderer å åpne et nytt investeringsprogram i tilknytning til prosjektet, da Brasil Invest Tower allerede er fulltegnet og pågangen fra interessenter er meget stor. Personer eller selskaper som er interessert i å vite mer om Brasil Invest Gruppens investeringsprogrammer kan ta kontakt.