Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Brasil Invest forbereder lansering av "Prima Casa" i Messejana


Publisert 08.06.2011

Prosjektet består av 180 leiligheter og bygges over et helt kvartal i nærheten av den nye bussterminalen i Messejana. "Prima Casa" er et produkt som retter seg mot den brasilianske middelklassen, en likvid kjøpegruppe i sterk vekst.

Prosjektet var opprinnelig prosjektert med 144 leiligheter, men en ny reguleringsplan gjør at dette antallet nå øker til 180 leiligheter fordelt på to tårn. Anleggene vil forøvrig inneholde parkering og flotte fellesarealer med hager, lekeplasser, treningsmuligheter, svømmebassenger osv.

"Prima Casa" representerer på lik linje med "Viva a Vida" og "Edificio Stavanger" et nytt satsingsområde for Brasil Invest, som til nå kun har utviklet luksusboliger i områdene Catu, Beach Park, Cumbuco og Aldeota som kun kjøpes av de mest velstående i det brasilianske samfunnet. Messesjana Towers vil være rettet mot brasiliansk middelklasse, dvs familier med vanlige jobber som kjøper leilighetene med langsiktig bankfinansiering. Prosjektet er under godkjenning parallellt som utplanering og innmuring av tomten og bygging av salgstand pågår for fullt. Prosjektet forventes klart til lansering høsten 2011.