Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Brasil Invest flytter til nye kontorer


Publisert 22.02.2008

Brasil Invest Gruppen har opplevd en sterk vekst i 2007, og har derfor startet et omfattende restrukturering av selskapene. Samtidig har vi satt i gang flere tiltak for å kunne møte de behovene som allerede eksisterer.

Videre planlegger selskapet en omfattende ekspansjon mot nye markeder, og dette gjør behovet enda større. Brasil Invest Gruppen har forlengst vokst ut av de eksisterende kontorlokalene, og har derfor valgt å flytte til nye lokaler som er tre ganger større enn de eksisterende.

De nye kontorlokalene ligger i toppetasjen i Patio Dom Luis, et toppmoderne kontorbygg i gaten Dom Luis, og er kjøpt og eid av Brasil Invest Gruppen. Kontoret vil være utstyrt med resepsjon, showroom, møterom og betjent av 7 medarbeidere. 5 av disse er nordmenn som bor fast i Brasil med varig oppholdstillatelse. 

Foruten investering i nye kontorlokaler, gjennomføres også en omfattende oppgradering av kommunikasjonssystemer, internettside og annen infrastruktur. I Norge styrkes organisasjonen med et nytt aksjeselskap, Brasil Invest AS. Dette selskapet er opprettet først og fremst med tanke på koordinering av salgs og markedsføringsaktivitetene i Norge, samt utførelse av servicerelaterte tjenester. Det norske selskapet vil overta en del av kommunikasjon- og servicefunksjonene som tidligere ble utført direkte fra Brasil, og på den måten avlaste organisasjonen i Brasil på disse områdene. 

Brasil Invest Gruppen har som målsetning at hele prosessen skal være gjennomført innen utgangen av 2008.