Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Bli med i vår vinterkampanje for salg av ferieboliger!


Publisert 12.12.2013

Brasil Invest lanserte tidligere i år en sommerkampanje for salg av ferieboliger i Fortaleza og Natal. Formålet var først og fremst å gi kunder som er interessert i å selge sine eiendommer muligheten til å gjøre dette i forkant av at vi lanserer egne prosjekter.

Sommerkampanjen ble en stor suksess, og ved hjelp av offensiv markedsføring i landsdekkende medier som Finansavisen, Kapital, Bolig i Utlandet og Finn kombinert med målrettet salgsarbeid klarte man å oppnå uventet gode resultater. Kampanjen førte til et stort antall salg, men det viktigeste av alt var at man lykkes med å selge ut nærmest "rubb og stubb" av eiendommer i egne prosjekter som lå ute for salg på vegne av kunder. Dermed kan vi lansere våre nye prosjekter med "god samvittighet", og først ut er Costa Verde på stranden i Beach Park.

 

Som en fortsettelse av sommmerkampanjen lanserer Brasil Invest en vinterkampanje for salg av ferieboliger i Fortaleza og Natal. Siden vi nærmest har solgt oss tom for eiendommer i egne prosjekter vil fokuset nå være å markedsføre og selge eiendommer i ferdigstilte prosjekter som ikke er utviklet av Brasil Invest. Sommerkampanjen avdekket at det finnes mange skandinaviske boligeiere både i Fortaleza og Natal som ikke vet hvordan de skal gå frem for å få solgt sine boliger på en fornuftig måte, og dermed blir sittende fastlåst i en investering som ikke kaster av seg. I vinterkampanjen åpner vi derfor døren til nye kunder som trenger hjelp til salg og realisering av sine ferieboliger i Brasil. Og dersom det fortsatt finnes kunder internt i vår kundeportefølge som ønsker å selge sin feriebolig er de selvsagt velkomne til å delta i vinterkampanjen. Brasil Invest trenger nye salgsobjekter i samtlige regioner i Fortaleza og Natal! 

 

Brasil Invest er en av de største skandinaviske aktørene innen boligsalg i Brasil. Vårt autoriserte meglerforetak Aalen Imoveis LTDA er underlagt reglene til Det Brasilianske Eiendomsmeglerforbundet, og dette gir deg som kunde ekstra stor sikkerhet. Når vi selger en bolig sørger vi for alt som er nødvendig for at salget skal foregå effektivt og riktig. Vår salgsorganisasjon står for produksjon av prospekt, annonser, skilt, publisering på nettsider og maildistribusjon av eiendommen til mer enn 2.000 meglere.  

 

Om kjøperen er avhengig av bankfinansering bidrar vi også til å få dette på plass. Brasil Invest samarbeider med statsbanken Caixa Economica Federal, og kan derfor tilby salgsfremmende bankprodukter som lån og forsikringer. I dagens marked er dette helt avgjørende for å kunne få til et godt salg, da flere og flere kjøpere baserer seg på å kjøpe sin bolig finansiert via bank (Slik vi gjør i Norge og resten av verden).

 

Dersom du ønsker å delta i vår vinterkampanje må du ta direkte kontakt med oss for å formalisere et  salgsoppdrag med Brasil Invest. Vårt statsautoriserte eiendomsmeglerforetak Aalen Imoveis LTDA kan ikke på lovlig vis markedsføre eller selge eiendommer uten at oppdraget er regulert gjennom en signert oppdragskontrakt. 

Påmelding på telefon +47 99 11 86 00 eller mail post@brasilinvest.no