Få vårt nyhetsbrev

Facebook

Lanseringen av Arpoador Fashion Hotel i Rio de Janeiro


Publisert 24.01.2015

Brasil Invest lanserer Arpoador Fashion Hotel i det skandinaviske markedet. Prosjektet som allerede er under bygging skal stå ferdig til Sommer OL i 2016 og driftes av den verdenskjente hotellkjende Best Western.

Brasil Invest har gleden av å kunne tilby våre kunder i å bli medeier i dette fantastiske byggverket som allerede vil stå ferdig til Olympiske Leker sommeren i 2016. Investorer betaler 259.000 R$ for en fraksjon (Se egen beskrivelse) over en langsiktig nedbetalingsplan som løper flere år etter at hotellet er ferdigstilt og satt i drift. På den måten vil utbytte fra driften kunne betale ned store deler av kjøpesummen. Eierforholdet er permanent og sikret ved skjøte. Kombinasjonen av lav inngangsverdi, beliggenheten, Olympiske Leker og Best Western som profesjonell driver gjør dette til en svært interessant investering. 

 

Arkitekturen er inspirert fra et velkjent hotell i Dubai, og med sin høye og slanke konstruksjon vil byggverket ruve i bybildet. Det er lagt stor vekt på design og utførelse, og med ordet ”Fashion” i navnet legges listen høyt i forhold til hva gjestene på dette helt spesielle hotellet kan forvente seg.

 

En fraksjon i Best Western Fashion Hotel koster 259.000 R$ og kan kjøpes etter en femårig betalingsplan der:

 

  • 38 % av kjøpesummen betales i et år frem til ferdigstillelse.

  • 62 % betales over en periode på fire år etter ferdigstillelse.

 

Fordelen med en slik betalingsplan er at en stor del av kjøpesummen kan dekkes opp av leieinntektene investoren vil motta etter ferdigstillelse.

 

Arpoador Fashion Hotel skal administreres av den velrenommerte hotelkjeden Best Western. Dette gir investorene sikkerhet for en god og profesjonell drift som er nøkkelen til maksimal avkastning. Best Western har signert en administrasjonsavtale som gir hotellkjeden en fast andel av omsetningen samtidig som de mottar en andel av det overskuddet hotellvirksomheten gir.

 

Hotellet budsjetterer med et utbetalt overskudd på 1.859,00 R$ pr mnd for hver fraksjon allerede første driftsår og deretter øker dette gradvis til 2.753,00 R$ femte driftsår. Dette gir et gjennomsnitt på 2.159,40 R$ pr mnd som tilsvarer 25.912,00 R$ pr år. Dette gir en avkastning på investert kapital som tilsvarer 10 % pr år ved kjøp til femårig avdragsplan.  

 

For å se videopresentasjon av prosjektet klikk her!