Få vårt nyhetsbrev

Facebook

50 eiendommer solgt på under et år!


Publisert 14.07.2010

Brasil Invest sin meglerorgansisasjon selger godt. I løpet av de siste 11 mnd har selskapet solgt over 50 eiendommer i det nasjonale og internasjonale markedet. I tillegg kommer salg i prosjektene som utføres direkte av andre meglerselskaper.

Salgene er utført i området Fortaleza og strendene rundt. Det er spesielt eiendommer i Fortaleza by (Beira Mar og Aldeota) og Porto das Dunas (Beach Park) som har solgt jevnt og godt i løpet av det siste året. I tillegg har vi ifm vårt nye prosjekt i Maracanau egenhendig kunne bokføre over 20 salg hittil i juli mnd! 

Brasil Invest arbeider lokalt, nasjonalt og internasjonalt, og er tilknyttet et meglernettverk bestående av over 2.000 meglere. Selskapet markedsfører eiendommer som er til salgs på egne nettsider, samt en rekke andre annonsemedier. På den norske eiendomsportalen Finn.no (Fritidsbolig / Ceara) er Brasil Invest sterkt representert, hele 75 % av eiendommene som er presentert her selges av vårt selskap.

Brasil Invest jobber kontinuerlig med å bygge opp sin salgsorganisasjon, og kommer om kort tid til å åpne nye kontorer i Cumbuco. Videre kommer vi til å utvide hovedkontoret, åpne flere egne salgsstander på prosjektene og ansette flere medarbeidere. Vi trenger flere eiendommer for salg, og vi oppfordrer personer som har eiendommer som de vurderer å selge å ta kontakt med oss.