Få vårt nyhetsbrev

Facebook

21 leiligheter solgt i Norge i oktober


Publisert 01.11.2007

Interessen for Brasil har tatt seg voldsomt opp den siste måneden sammenlignet med noen måneder tilbake, og Brasil Invest Gruppen merker nå en langt større pågang fra nordmenn som ønsker å investere eller kjøpe eiendom i Brasil.

I oktober solgte selskapet hele 21 leiligheter til norske kjøpere, hovedsakelig i prosjektene Gran Sol, Paraiso das Dunas og Breezes do Cumbuco. At byggingen startet i Gran Sol bidro sterkt til at flere interessenter "hoppet ned fra gjerdet", og kjøpte de siste gjenværende enhetene. Lanseringen av Breezes do Cumbuco, godkjenningen av Brasil Invest Gruppens nye prosjekt i Beach Park (Ikke lansert) og innføringen av tilbakekjøpsgaranti, er også faktorer som vi tror bidrar sterkt til dette høye tallet. Uansett, alt tyder nå på at nordmenn igjen åpner øynene for Brasil.

Videre er det interessant å kikke litt nærmere på hvor disse norske kjøperne kommer fra. Brasil Invest Gruppen er en forholdsvis synlig aktør, som bla annonserer jevnlig på eiendomsportalen Finn.no og i bladet Bolig i Utlandet. Det kunne derfor vært nærliggende å tro at majoriteten av kundene kommer via denne markedsføringen. Situasjonen er derimot svært anderledes: Av 21 solgte leiligheter er det kun 4 som er solgt via annonsering eller annen markedsføring. De resterende 17 salgene kommer direkte inn til selskapet via anbefalinger fra fornøyde kunder og investorer. En gammel kunde som i flere år har kjøpt og solgt eiendom gjennom Brasil Invest Gruppen, kjøpte hele 5 leiligheter som ren investering!